Stameni defanzivac kroz izjavu najavio odlazak sa Marakane „Volio bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi, bože moj“

Stameni defanzivac kroz izjavu najavio odlazak sa Marakane „Volio bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi, bože moj“

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković nije dao konkretan odgovor na pitanje da li je ovo njegova posljednja sezona u Ljutice Bogdana.

Eraković tek što je slavio u finalu Kupa Srbije protiv Čukaričkog (2:1), nije bio raspoložen da se priča skreće na prelazni rok.

Međutim, kao i njegovog štoperskog partnera Aleksandra Dragovića, možda ga nećemo gledati u ekipi Baraka Bahara koja će naredne sezone igrati Ligu šampiona.

– Ne znam, vidjećemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, volio bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi, bože moj- odgovorio je Eraković.

Osvrnuo se i na sezonu ekipe.

– Fantastična sezona je iza nas. Možda smo u nekim momentima igrali slabije, ali kada biste pitali navijače da li više žele trofeje ili da igramo bolje bez trofeja, vjerujem da bi svi izabrali duplu krunu. Svaki zvezdaš treba da bude presrećan jer smo sinoć uspjeli što nije niko nikada u našoj zemlji i osvojili treću duplu krunu u nizu- dodaje Eraković.

Od ranije se zna da će trener Miloš Milojević napustiti klub.

– Imali smo dobru saradnju, lično i saigrači. Želim mu sreću u nastavku karijere i čestitam na duploj kruni- rekao je Eraković o svom treneru.

Govorio je i o Baharu.

– I on je dobar trener koji je imao odlične rezultate u Izraelu. Tek treba da se upoznamo sa njim i da vidimo njegove zamisli-, zaključio je srspki defanzivac, prenosi B92.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This