Srpski teniser jednostavnim gestom oduševio Francuze (VIDEO)

Srpski teniser jednostavnim gestom oduševio Francuze (VIDEO)

Novak Đoković se nalazi u Parizu gdje ga ove sedmice očekuje učešće na mastersu u dvorani Bersi.

On je u Grad svetlosti stigao u subotu i odmah je prionuo na žestok rad! Nije strano da Nole trči u parku kada ode na neki turnir. Potpuno je normalno da ga sretnete kako džogira, a u Astani je čitava bulumenta obezbejđenja trčala za njim. U Beogradu ga gotovo svakodnevno možete sresti na Dorćolu kako sa svojim kondicionim trenerom trči po keju.

Iako smo ga do sada viđali u pokretu, rijetkost je da ga vidimo kako nosi kofere. I to nepoznatim ljudima. Naime, Nole je primjetio kako se jedna gospođa muči da ponese kofer i odmah je pritrčao u pomoć da pomogne. Ponio joj je kofer, a neko od slučajnih prolaznika je snimio tu situaciju i naravno, momentalno postavio na mreže.

Salva pozitivnih komentara našla se ispod posta jer niko nije očekivao jednog od najboljih sportista današnjice u ovoj ulozi. Ipak, Novak je po ko zna koji put pokazao da se sa obe noge nalazi na zemlji bez obzira na uspeh koji je postigao.

Postupak za poštovanje, nema šta.

Inače, Nole će pokušati da odbrani titulu u Parizu i stigne do sedmog pehara u dvorani Bersi. U 1. kolu je slobodan, dok će u drugoj rundi igrati protiv boljeg iz meča Švarcman – Kresi.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This