Srpski navijači uhapšeni u Amsterdamu zbog majica sa spornim natpisom

Srpski navijači uhapšeni u Amsterdamu zbog majica sa spornim natpisom

Grupa navijača Vojvodine uhapšena je u centru Amsterdama zbog nošenja majica sa natpisom „Svi policajci su kopilad“, saznaje Tanjug.

Kako javlja izvještač Tanjuga sa utakmice Ajaks – Vojvodina zvanična potvrda o hapšenju desetak navijača „Stare dame“ nije stigla, ali jeste upozorenje policije navijačima Vojvodine da se ponašaju u skladu sa holandskim propisima, u suprotnom su mogući novi problemi.

Grupa od stotinak navijača „lala“ stigla je i Amsterdam da od 20 i 30 bodri klub protiv Ajaksa u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, prenosi b92.

Podsjetimo, u ovom meču je jasno da su „kopljanici“ apsolutni favoriti, ali „lale“ vjeruju u čuda.

„Ja bih se vratio sedam meseci unazad, intezitetom, radom i verom u ove momke, došli smo do tog trenutka da igramo Evropu i to protiv jedne velike ekipe kakav je Ajaks. U pitanju je kvalitetna ekipa, kako timski, tako i pojedinačno. Za mnoge je čudo ili nemoguće, ali na terenu igraju 11 na 11 i moramo da odigramo perfektnu utakmicu“, rekao je trener Voše Božidar Bandović.

Banović je rekao da Vojvodina mora da bude fokusirana od prve do posljednje sekunde, kao i da brzina i intenzitet moraju da budu na visokom nivou.

CATEGORIES
Share This