Srbija pred Norvešku: Otpali Maksimović i Veljković

Srbija pred Norvešku: Otpali Maksimović i Veljković

Dva dana uoči utakmice fudbalska reprezentacija Srbije je krenula put Osla. U prestonici Norveške igraće se u četvrtak uveče najbitnija utakmica ove godine za naš državni tim, polufinale baraža za Evropsko prvenstvo.

Meč koji je trebalo da se igra u martu prolongiran je dva puta i najzad je došao na red da se odigra, ali ni sad ne može da prođe bez problema za Orlove.

Ekspedicija iz Beograda krenula je bez Nikole Maksimovića i kako stvari stoje, na njega neće moći selektor Tumbaković da računa za duel sa Norveškom. Najavio je to strateg Orlova u ponedeljak na konferenciji za novinare i dodao će Fudbalski savez nastaviti da „lomi“ Napoli, u nameri da Maksimović dobije dozvolu da se pridruži ekipi, ali Italijani su tvrda srca i zasad nisu promenili stav. Što znači, osim ako se u poslednjem momentu, nešto ne promeni, štoper Srbije neće videti Oslo u četvrtak.

Napolitanci imaju pravo na to, jer zbog problema sa korona virusom su odbili da igraju utakmicu sa Juventusom minulog vikenda i ne žele da izlažu svoje igrače, a samim tim i ceo sastav, dodatnom riziku.

Sa ekipom put Osla nije krenuo ni Miloš Veljković, ali će se timu pridružiti u Norveškoj. Verder je njegovim reprezentativcima izdao direktivu da direktno odu na poprište utakmice, pa će se nekadašnji zlatni orlić iz Bremena usmeriti direktno ka Skandinaviji.
Ostali su zdravi, pravi i orni za utakmicu na Ulevalu. Utakmicu od ogromne važnosti za srpski reprezentativni fudbal.

(borba)

CATEGORIES
Share This

COMMENTS