Srbija bez Mitrovića i Vlahovića protiv Brazila?

Srbija bez Mitrovića i Vlahovića protiv Brazila?

 

– Iako je do Mundijala u Kataru ostalo još desetak dana, napadač Fulama i rekorder po broju golova za nacionalni tim još uvijek koristi štake – piše Politika.

Gotovo je izvjesno da će Mitrogol propustiti meč protiv Brazila, jer ozbiljnu povredu koju je zadobio protiv Švedske u Ligi nacija vuče još od 24. septembra. Iako se činilo da povreda nije ozbiljna, poslije detaljnih ljekarskih pregleda ustanovljeno je da je napadač Fulama polomio dvije kosti na stopalu koje su mu pravile ozbiljan problem.

Ipak, informacije iz FSS su daleko umirujuće i vjeruje se da će tandem napadača ipak stići da se oporavi na vrijeme i zaigra na šampionatu, pa čak i na startu prvenstva.

Iako se činilo da Mitrović nije teže povrijeđen i da će se vratiti treninzima ove nedjelje, špic Fulama je prema pisanju “Politike” polomio dvije kosti stopala koje su mu napravile ozbiljan problem!? Zato je, kako navode, već u Beogradu i ljekarski tim čini sve da ga oporavi do puta u Katar.

Navodi se i da će vjerovatno biti spreman do mečeva sa Kamerunom (28. novembra) i Švajcarskom (2. decembra), a isto se odnosi i na Vlahovića čija situacija oko povrede traži mirovanje.

Napadač Juventusa je zaradio i upalu usljed istegnuća primicača, što dalje dovodi do ogromnog bola i sve se rješava samo mirovanjem i terapijama za šta nema mnogo vremena, ali su prognoze optimistične.

Fudbaleri Srbije okupiće se u ponedjeljak kada će i selektor Dragan Stojković saopštiti spisak od 26 igrača za Svjetsko prvenstvo, a 18. novembra imaće generalnu probu protiv Bahreina.

Agencije

CATEGORIES
Share This