Spektakl u Rijadu: PSŽ pobijedio Rijad starse, Ronaldo i Mesi se upisali u strijelce

Spektakl u Rijadu: PSŽ pobijedio Rijad starse, Ronaldo i Mesi se upisali u strijelce

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobijedili su večeras rezultatom 5:4 ekipu „Rijad starsa“, koja je bila sastavljena od igrača Al Nasra i Al Hilala, u prijateljskom meču održanom u Rijadu.

Domaću ekipu kao kapiten predvodio je novi fudbaler Al Nasra Portugalac Kristijano Ronaldo, koji je večeras odigrao prvi meč u Saudijskoj Arabiji.

On je zamijenjen u 62. minutu. PSŽ je prvih 62 minuta odigrao u najjačem sastavu. Ronaldo se prije početka utakmice srdačno pozdravio sa prvom zvijezdom PSŽ-a Lionelom Mesija.

PSŽ je poveo već u trećem minutu preko Mesija na asistenciju Nejmara.

Domaći tim stigao je do izjednačenja u 34. minutu.

Golman „svetaca“ Kejlor Navas je pogrešno procijenio let lopte i pesnicom je u skoku udario u glavu Ronalda. Portugalac je izveo penal za 1:1.

PSŽ je u 39. minutu ostao sa fudbalerom manje pošto je zbog grubog prekršaja nad protivničkim igračem isključen Huan Bernat.

Samo četiri minuta kasnije bilo je 2:1 za francuski klub.

Ovog puta u strijelce se upisao Markinjos. U trećem minutu sudijske nadoknade Nejmar nije iskoristio penal, pošto je njegov udarac zaustavio Mohamed al Ovais.

Prvo poluvrijeme je završeno 2:2, pošto je u šestom minutu sudijske nadoknade Ronaldo postigao gol.

Jedan od najiskusnijih igrača „svetaca“ Serhio Ramos je u 53. minutu doneo prednost PSŽ-u od 3:2, a tri minuta kasnije izjednačio je Jang Hjun-So.

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape je u 60. minutu povisio na 4:3. Ugo Ekitike povisio je u 78. minutu na 5:3, a konačan rezultat postavio je Anderson Taliska u 94. minutu.

Ronaldo je nedavno potpisao ugovor sa Al Nasrom, a za ovaj klub debitovaće zvanično 22. januara u 14. kolu Profesionalne lige Saudijske Arabije protiv ekipe Al Itifaka.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This