“Samo sam osjetio da vuče” Đoković o povredi zbog koje je prekinuo trening (VIDEO)

“Samo sam osjetio da vuče” Đoković o povredi zbog koje je prekinuo trening (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zabrinuo je navijače kada je prekinuo trening sa Medvedevim, a sada se oglasio i otkrio o čemu se radi.

To je tetiva s kojim sam imao problem i u Adelejdu prošle sedmice. Samo sam osjetio da vuče i nisam htio da rizikujem ništa gore. Odigrao sam set i izvinio se Medvedevu. Imao je razumijevanja. Samo želim da izbjegnem bilo kakve veće strahove prije Australijan opena, rekao je Đoković, a prenijeli svjetski mediji.

https://twitter.com/MartinJGabor/status/1613023366595891201?s=20&t=miY-i7ng0T3EFOpWqW_krA

Novak je zabrinuo navijače, pošto je njegov trening-meč protiv Danila Medvedeva pri rezultatu 6:4 za Rusa, bio prekinut. To je pokrenulo pitanje o stanju Novakove povrede, koju je dobio u Adelejdu i tada je u pitanju bila zadnja loža lijeve noge. Ovoga puta, problem mu je pravilo koljeno.

Novak je vodio protiv velikog rivala sa 3:2 uz prednost brejka, kada je dobio prvi ljekarski tretman, da bi potom u nastavku seta uspio da osvoji samo još jedan gem, piše Kurir sport.

Novak Đoković je sjajno započeo turneju u Adelejdu. Sada mu predstoji borba za jubilarnu 10. titulu na Australijan openu koji počinje 16. januara.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This