Šamar navijačima crvene zvezde od familije Dodik! Kartu za meč podigli na 40 maraka

Šamar navijačima crvene zvezde od familije Dodik! Kartu za meč podigli na 40 maraka

Crvena zvezda ima ogroman broj navijača u Republici Srpskoj koji ne žale novca i vremena da pređu Drinu i podrže crveno-bele fudbalere i košarkaše u najbitnijim izazovima. Kako evropskim, tako i domaćim.

Zato su retke prilike kada Zvezda gostuje s one strane Drine pravi praznik za tamošnje navijače. Pogotovo ako je u pitanju neki takmičarski meč.

Mnogi zvezdaši iz Republike Srpske koji su danas hteli da pozdrave Dejana Radonjića i njegove izabranike za sjajan start sezone, ostali su neprijatno iznenađenje odlukom organizatora utakmice da stavi nepopularnu cenu karata i limitira njihovu prodaju.

Ulakmice za Igokeine utakmice uglavnom koštaju oko desetak konvertibilnih maraka.Tribine u Laktašima su čak i po tim cenama slabo popunjene jer Igokea mlad klub bez bogate tradicije nema neku veliku navijačku bazu.

Ipak, Igokea je za današnju utakmicu odlučila da ulaznice naplaćuje sa čak 40 maraka!!!

Primera radi, cena najjeftinije karte za meč Zvezde i Žalgirisa u Evroligi, koja je drastični kvalitetnije takmičenje, košta 700 dinara što je nešto više od pet evra, a ulaznice za derbi protiv Budućnosti u derbiju ABA lige su bile jeftinije i od pet evra.

Da stvari budu gore, prodaja ulaznica u Laktašima je limitirana na određen broj i puštene su u prodaju tek nekoliko sati pred utakmicu tako da su mnogi koji su želeli da podrže Zvezdu dovedeni u nemoguću situaciju da prisustvuju utakmici.

Sa jedne strane je legitimna odluka domaćina da utakmicom sa velikim klubom popuni budžet i zaradi na ulaznicama jer Zvezda je magnet za publiku.

(mozzartsport)

CATEGORIES
Share This