Radonjić: “Dobar je osjećaj, igrali smo odbranu svih 40 minuta”

Radonjić: “Dobar je osjećaj, igrali smo odbranu svih 40 minuta”

Crvena zveuda je pobiojedila Žalgiris sa 73:61 i tako upisala drugu pobjedu u Evroligi. Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić bio je veoma zadovoljan nakon meča.

Osjećaj poslije utakmice je veoma dobar. Ovo je izuzetno bitna pobjeda za nas, naročito imajući u vidu momenat u kojem se nalazimo i sve probleme sa kojima se suočavamo. Utakmica je bila veoma teška od početka do kraja. Naša odbrana je bila na dobrom nivou skoro svih 40 minuta, ali smo ofanzivno bili daleko bolji u drugom poluvremenu. Baš kao što sam rekao na poluvremenu – trebalo je da zaigramo bolje u napadu, a to smo i učinili. Čestitao bih svojim igračima”, izjavio je Radonjić.

Srpski klub će do kraja nedjelje očekuju još dvije veoma teške utakmice.

Već u petak gostuju u Moskvi kod ekipe CSKA u narednom kolu Evrolige, da bi potom u nedjelju dočekali Cedevita Olimpiju u regionalnom takmičenju.

– Vidjećemo kako ćemo da izanaliziramo situaciju u kojoj se nalazimo, a potom donijeti odluke za plan za meč za CSKA. Oni su favoriti Evrolige, znamo da nas čeka težak meč, znamo svi u kakvom smo stanju. Vidjećemo kako ćemo preživjeti tu utakmicu – zaključio je Radonjić.

CATEGORIES
Share This