PSŽ odbio Ronalda: Peviše je “bling-bling”!

PSŽ odbio Ronalda: Peviše je “bling-bling”!

 

Jedan od njih je, navodno, i taj što tridesetsedmogodišnji napadač Mančester junajteda ima “bling-bling” imidž, koji se predsjedniku PSŽ Naseru el Helaifiju ne dopada!

Ovaj izraz se u Francuskom jeziku, inače, koristi za opisivanje pojave kojom osoba vidno i na blještav način ističe svoj status. Mediji u Francuskoj ovaj razlog za zatvaranje vrata Ronaldu ocjenjuju kao krajnje bizaran.

Među realnijim razlozima za odbijanje petostrukog osvajača “Zlatne lopte”, koji poslije samo godinu dana od dolaska u Mančester traži novi klub, navodi se finansijska stavka, jer popularni CR7 traži 30 miliona evra za potpis, mada je teško povjerovati da bogati katarski vlasnici ne bi mogli da obezbijede ovu sumu za takvog strijelca.

Najvažniji je, zbog toga, možda, sportski razlog, jer u Parizu smatraju da bi u napadu imali silnu gužvu ako bi se Nejmaru, Kilijanu Mbapeu i Lionelu Mesiju pridružio još i Rolando. Portugalcu u Parizu na sportskom planu zamjeraju i to što po njihovom ukusu ne igra dovoljno aktivno u odbrani.

Prije PSŽ, Ronaldove usluge odbili su i minhenski Bajern i londonski Čelsi.

Novosti

CATEGORIES
Share This