Piksi, vrijeme je za ono najbolje

Piksi, vrijeme je za ono najbolje

Postoji ona rečenica da je napad najbolja odbrana, a najviše pouka možemo izvući upravo iz toga.

Nema šta više da se čeka. Pisali smo o tome da Srbija igra najbolji fudbal sa dva napadača, kada su ultraofanzivni, kako to vole mnogi da kažu. Postoji ona rečenica da je napad najbolja odbrana, a najviše pouka  mogu izvući upravo iz toga. Jasno je da ne znaju da se brane, da će kad-tad primiti gol ako se povuku.

Opet je Piksi rekao da su svi spremni, hajde da mu povjerujemo. Ako će igrati u najjačem sastavu, onda su dva napadača neminovnost. Opet, sa druge strane, Švajcarska je ekipa koja mora da se napadne, vidjeli smo protiv Brazila koji ih je zatvorio u kazneni prostor da je to pravi cilj, s obzirom na to da „sajdžije“ nisu imale nijedan jedini šut ka golu.

Znamo vrlo dobro kako je izgledao sastav Srbije u drugom poluvremenu protiv Portugala u Lisabonu. Zna se šta im je to donijelo i zbog toga upravo treba upotrebiti istu silu, istu želju, istu snagu i iste fudbalere koji znaju kako se postaje šampion onda kada je to najvažnije.

Dakle, sastav reprezentacije Srbije bi mogao da izgleda ovako:

V. Milinković-Savić, Pavlović, Veljković, Milenković, Lukić, S. Milinković-Savić, Tadić, Kostić, Živković, Mitrović i Vlahović.

 

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This