Odgovor sa stilom: Đoković dobio pitanje koje može da poljulja samopouzdanje (VIDEO)

Odgovor sa stilom: Đoković dobio pitanje koje može da poljulja samopouzdanje (VIDEO)

Neprepoznatljiv je bio srpski teniser u srijedu na jednom od omiljenih turnira.

Novak Đoković eliminisan je u četvrtfinalu turnira na kojem je branio titulu. Bolji od njega bio je mlađani Holger Rune, koji je slavio sa 6:2, 4:6, 6:2. Mnogi su se zapitali da li će Novak biti spreman za Rolan Garos, a on nema dilemu.

Danac je dobio drugi uzastopni meč protiv Srbina, pošto je prethodno slavio u finalu mastersa u Parizu. Nakon meča, sa druge strane, na konferenciji za medije Novak je govorio i o situaciji sa TC Novak, za koju je isplivala informacija da će biti vraćena gradu Beogradu, piše Sportal.

– Izaći će uskoro zvanično saopštenje, neću ništa komentarisati do tada. Uskoro ćemo objaviti saopštenje.

Najbolji srpski teniser će vratiti svoj Teniski centar Beogradu od 1. juna, pošto klub prestaje sa radom. Đoković je obavijestio sve zaposlene da od 1. juna prestaje njihov radni odnos, kada se klub bude ugasio i predao gradu Beogradu. Samo će se sa nekim već sponzorisanim igračima zadržati saradnja.

Uz priču o centru, bilo je riječi i o onome što najviše zanima ljubitelje tenisa, hoće li Đoković imati prepoznatljivu formu u Parizu.

– Novače, da li si i dalje siguran pred Rolan Garos – pitao ga je jedan novinar.

– Da – rekao je Novak uz veliki osmijeh. Želio je da pokaže da ga ništa neće spriječiti u namjeri da postane nedodirljiv po broju Grend slemova.

– Šta mi je još potrebno za Pariz? Ništa. Da treniram i da se spremim za najvažniji turnir na šljaci. Uvijek mogu da igram bolje i radujem se radu na više aspekata svoje igre i svog tijela. Cilj je da se dovedem na 100 odsto svoje igre i svoje fizičke spreme. Vidjećemo kako će onda ići.

Bilo je riječi da li će turnir u Parizu biti najneizvjesniji u posljednjih 20 godina.

– Zavisi od toga da li će Nadal igrati. Ali uz njega su tu Alkaraz i Rune, koji su odmah tu među konkurentima i među najvećim favoritima su da osvoje titulu.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This