„Očekuje nas veoma zahtjevna utakmica, bolje ćemo se čuti na terenu“ Obradović otkrio da li će se Vašington i Majk „skidati“ za Makabi

„Očekuje nas veoma zahtjevna utakmica, bolje ćemo se čuti na terenu“ Obradović otkrio da li će se Vašington i Majk „skidati“ za Makabi

Okršaj četvrtog kola Evrolige košarkaši Partizana igraju već u četvrtak i to u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu protiv nominalnog domaćina Makabija.

Crno-bijeli žele da pokrenu niz i upišu drugu uzastopnu pobjedu.

Bajern je pao sa 86:78 i sezona je konačno pokrenuta u elitnom takmičenju. Željko Obradović je bio zadovoljan igrom tima, a pred duel sa Izraelcima je poručio.

– Evo nas, u dvorani Aleksandar Nikolić. Jedini trening koji smo mogli da napravimo pred ovu utakmicu. Odgledali smo utakmicu koju je Makabi sinoć odigrao protiv Efesa, sjajna utakmica na veliki broj poena. Ono što je karakteristično za igru Makabija, da imaju visok ritam utakmice, da su za to zaslužni njihovi plej igrači, čak i Li koji se priključio prije nekoliko dana, tu su Blat i Dibartolomeo. To su neke stvari na koje moramo da obratimo pažnju, da im ne dozvolimo lagan kontra napad i sekundarni konta napad. Imaju dosta šuteva za tri poena poslije kojih idu na skok u napadu. Imaju dosta set plej akcija poslije tajm-auta. Mislim da nas očekuje veoma zahtjevna utakmica – rekao je Obradović.

Na pitanje koliko će prazna dvorana uticati na igrače Obradović je dao kategoričan odgovor.

– Pa ne znam ni koliko će ljudi moći da bude sutra. Takva je situacija, vjerovatno ćemo se malo bolje čuti, treba da se pripremimo da odigramo pametno i strpljivo i bez srljanja – rekao je Obradović.

Obradović ističe da njemu nije bilo teško ni pred meč sa Bajernom.

– Nisam je imao takav problem ni pred Bajern. Meni je jasno dokle ovaj tim može da ide. Važno je da ekipa dobro reaguje, juče je ekipa dobro reagovala. Video je nešto što pomaže igračima da shvate gdje su griješili – kazao je Partizanov strateg.

Nije otkrio nove detalje u vezi Vašingtona i Majka i njihovih povrataka na parket.

– Znaćemo sutra prijepodne – rekao je Željko Obradović.

Agencije

CATEGORIES
Share This