„Novak će imati posebno mjesto“ Oglasio se Vimbldon nakon sramotne najave turnira bez Đokovića (VIDEO, FOTO)

„Novak će imati posebno mjesto“ Oglasio se Vimbldon nakon sramotne najave turnira bez Đokovića (VIDEO, FOTO)

Mnogo bure podiglo se zato što sedmostrukog šampiona Novaka Đokovića nije bilo na zvaničnom posteru Vimbldona, kao i zato što ga na zvaničnom promotivnom video snimku ima tek na djelić sekunde.

Vimbldon je popravio stvar stavljajući Đokovića i šampionku Jelenu Ribakinu na poster, a potom je stigao i odgovor iz Ol Ingland Klaba.

– Izuzetno smo ponosni što se Novak pojavljuje u našem promotivnom spotu i što je predstavljen kao jedan od šampiona kojem drugi igrači treba da budu izazivači. Kreativno, završna scena promo spota ima u sebi nekolicinu singl igrača koji su pozicionirani kao izazivači, te stoga nema ni Novaka ni Jelene u tom trenutku- napisali su iz Vimbldona.

Takođe, iz Vimbldona su za Sport klub poručili da je spomenuti spot samo dio promotivne strategije.

-Kako se približavamo turniru, a i tokom njega, Novak će imati istaknuto mjesto unutar naše strategije. Takođe, sigurni smo da su navijači oduševljeni time što su na našim društvenim mrežama posljednjih nedjelja vidjeli mnogo objava kojima se proslavlja njegov najnoviji grend slem uspijeh (23. titula na Rolan Garosu, prim. aut), kao i ’premotavanje’ na njegovo slavlje s porodicom na Centralnom stadionu- poručili su iz Vimbldona.

Vimbldon počinje 3. jula, a aktuelni prvak je upravo Đoković, koji je u prošlogodišnjem finalu pobijedio Nika Kirjosa, piše Sport klub.

CATEGORIES
Share This