Njemački fudbaler doživio otvoreni prelom noge, protivnički igrači zaplakali (FOTO)

Njemački fudbaler doživio otvoreni prelom noge, protivnički igrači zaplakali (FOTO)

Utakmicu 28. kola nemačke Bundeslige između Ajntrahta iz Frankfuta i Grojter Firta obeležila je teška povrede fudbalera gostiju.

Navijači u Frankfurtu svedočili su u subotu stravičnoj situaciji, u kojoj je fudbaler Ajntrahta Jens Peter Hauge polomio nogu Marku Mejerhoferu.

Do teške povrede je došlo nakon što je Norvežanin nezgodno pao na protivnikovu nogu, a nekoliko trenutaka kasnije, navijači na TV-u mogli su da vide izuzetno mučnu sliku – igračev članak savijen na potpuno neprirodan način.

Hauge je celom svojom težinom pao na Mejerhoferovu nogu, zbog čega mu se koljeno iskrivilo. No, još je strašniji bio Mejerhoferov članak, iščašen tako da mu je kost pukla iz mesta i bila vidljiva kroz čarapu defanzivca.

 

Povreda je bila toliko jeziva da je kada je i sam Hauge zaplakao kada je vidio šta se dogodilo njegovom protivniku.

Što je još gore, kako prenosi njemački “Bild”, celoj je situaciji svedočila porodica Mejerhofer. Supruga i njegovi roditelji bili su na stadionu. Nesrećni fudbaler je odmah prebačen u bolnicu, gdje je operisan i gdje je prenoćio, prenosi “Sportsport.ba”.

I sam sam video stopalo u ne baš ugodnom položaju. Zanemarite igru. Danas nema pobjednika – rekao je nakon utakmice Sebastian Rode, kapiten gostujućeg tima.

 

Za sve nas je ovaj trenutak bio šok koji je još uvijek dubok, a koji jučerašnju dobru igru stavlja u drugi plan. Podržavamo Marka u svemu što možemo i pratićemo ga na njegovom putu ozdravljenja. Marko može računati na podršku svih u klubu. Svi mu želimo dobar proces lečenja i što brži oporavak- rekao je Rahid Azouzi – predsednik Grojter Firta.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This