„Ništa novo, baš nas briga“ Srpski reprezentativac priznao da mu se sviđa kada je podcijenjen (VIDEO)

„Ništa novo, baš nas briga“ Srpski reprezentativac priznao da mu se sviđa kada je podcijenjen (VIDEO)

Denver Nagetsi poveli su 2-0 u seriji pobjedom (108:103) u drugoj utakmici finala zapadne konferencije sa Los Anđeles Lejkersima.

Govorilo se o epskoj odbrani Hačimure na Jokiću, ali to je trajalo jedno poluvrijeme Denver je za sve našao rješenje, Jokić je upisao standardan tripl-dabl i dobio je podršku Mareja kada je bilo najpotrebnije. U završnici, kišom trojki je Denver zasuo goste i pokazao da je spreman za veliko finale.

Uspjeli su izabranici Majka Melouna da se vrate sa ivice ambisa i fenomenalnom četvrtom četvrtinom naprave potpuni preokret i odbrane domaći teren, te povedu 2-0 u seriji. Iako je poenterski najefikasniji bio zahvaljujući brutalnoj posljednjoj dionici Džamal Marej sa 37 poena, ponovo je Nikola Jokić odigrao utakmicu za pamćenje i obilježio je novim tripl-dablom.

Srpski reprezentativac ubacio je 23 poena, dodao 17 skokova i 12 asistencija, uz tri ukradene lopte. Njih dvojicu je pratio Majkl Porter mlađi sa 16 poena, dok se među poraženima istakao sjajni Hačimura sa klupe 21 poenom. Po poen više od njega imali su Rivs i Džejms, a vrlo loš meč odigrao je Entoni Dejvis koji je uprkos dabl-dablu (18 poena, 14 skokova) šutirao 4/15 iz igre.

https://twitter.com/ClutchPointsApp/status/1659413496897978368?s=20

Uveliko se pričalo prije meča da su Lejkersi našli lijek za Jokića, da će ga Hačimura staviti u džep, Nikola je opet iz svega izašao kao pobjednik.

– Ništa novo za nas. Da budem iskren, sviđa mi se to. Nije nas briga. Šta god… To je normalno za nas, ne obraćam pažnju na sve to – istakao je Jokić.

Podsjetio se i prethodnih potcjenjivanja Denvera, prenosi Sportal.

– Možda se sjećate kad smo igrali u bablu, pobijedili smo Jutu i svi su pričali o tome kako su oni ispustili prednost. Kad pobijedimo Kliperse, sve je o njima… Dobio je i Nije to samo zbog mene. Imam ljude iza sebe, imam čovjeka koji će biti tu uz mene. Nije to moj lanac, to bi trebalo da pripadne svima – zaključio je srpski reprezentativac.

Serija se sada seli u Los Anđeles, a priliku za nedostižnu prednost potencijalnim brejkom Denver će imati u noći između subote i nedelje od 02:30.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This