Nekadašnji košarkaš NBA lige uhapšen zbog pucnjave Četvrtak, 9.03.2023., 13:40

Nekadašnji košarkaš NBA lige uhapšen zbog pucnjave Četvrtak, 9.03.2023., 13:40

Policija Takome saopštila je da je muškarac star 53 godine optužen za pucnjavu iz automobila u pokretu. Podaci zatvora u okrugu Pirs pokazuju da je Šon Trevis Kemp optužen za pucnjavu, a srednje ime i godine poklapaju se sa bivši košarkašem “Sijetl supersoniksa”.

U saopštenju se navodi da je svađa između ljudi u dva automobila dovela do pucnjave na parkingu blizu Tržnog centra “Takoma”.

Policija navodi da je jedan automobil napustio mjesto pucnjave i da nije prijavljeno da je bilo ko povrijeđen. Na licu mjesta je pronađen pištolj, prenosi internet stranica “Jahu sports”.

Televizija “Kiro sedam” objavila je video-snimak incidenta na kojem je prikazan muškarac “kako maše nekim predmetom u lijevoj ruci” tokom verbalnog obračuna sa drugim muškarcem na parkingu. Prvi muškarac je zatim ušao u svoj automobil “porše” i odvezao se sa lica mjesta.

Isti kanal napominje da je “porše” sa snimka registrovan na Kempovo ime, te da je Kancelarija šerifa okruga Pirs potvrdila da je bivši košarkaš uhapšen u vezi sa incidentom.

Lokalna televizija “Foks 13” pozvala se na nekoliko izvora koji su potvrdili da je osumnjičeni bivši as “Soniksa”.

Kemp je u NBA odigrao 14 sezona, od 1989. do 2003. godine.

SRNA

CATEGORIES
Share This