„Natjeran ili možda ucjenjen“ Oglasio se Nemanja Matić o kandidaturi Dragana Džajića (FOTO)

„Natjeran ili možda ucjenjen“ Oglasio se Nemanja Matić o kandidaturi Dragana Džajića (FOTO)

Fudbaler Rome Nemanja Matić oglasio se preko društvenih mreža o, u ovom trenutku najvažnijem pitanju u fudbalskoj Srbiji, izboru predsjednika Fudbalskog saveza ove zemlje (FSS).

Nakon što je istaknuta prva zvanična kandidatura za mjesto predsjednika, zapravo već i od prvih najava da će Dragan Džajić biti kandidat, mnogo se prašine podiglo jer je legendarni fudbaler izašao kao protiv kandidat Nemanji Vidiću čija se zvanična kandidatura očekuje narednih dana.

Vrata kandidaturi Vidića otvorilo je Jedinstvo iz Uba koje ga je kao svog delegata učinilo članom Skupštine FSS što je prvi od uslova koje je morao da ispuni.

Da sve bude onako, po naški, kontra Vidiću je legenda Uba Dragan Džajić.

U srijedu se po tom pitanju oglasio Matić, a njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

– Ne znam koliko je poznato da je na moj prijedlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Džajiću i da ne može niko da promjeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja. Smatram da je Džaja nekako natjeran ili možda ucjenjen da prihvati kandidaturu za predsjednika FSS. Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se sjetiti Džaje i kandidovati ga za predsjednika saveza vi ste tada podržavali Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete godine izlažete ga nepotrebnom stresu. Svi mi Ubljani strahujemo za Džajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao. Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvijek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu. Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad – napisao je Matić, a prenosi Sport klub.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This