Mladi košarkaš pokazao svoj talenat (VIDEO)

Mladi košarkaš pokazao svoj talenat (VIDEO)

Nikola Jokić već godinama dominira u Denver Nagetsima, a u posljednje dvije i u čitavoj NBA ligi kao MVP najjačeg košarkaškog takmičenja na svijetu.

Izvjesno je da će Jokić i sledeće sezone ostati u Nagetsima, koji mu nude ”supermaks” ugovor, ali sve su veći izgledi da će mu se tamo pridružiti i nova nada srpske košarke, talentovani košarkaš Mege Nikola Jović.

On se već nalazi u Denveru gdje uveliko trenira, iščekujući ovogodišnji draft gdje bi prema svim očekivanjima trebalo da bude izabran u prvoj rundi. Denver Nagetsi imaju pravo na 21. pika i ukoliko Jović do tada na treninzima opravda ono što se od njega očekuje, upravo bi Denver mogao da bude njegova nova stanica u karijeri.

Na društvenim mrežama su se  već pojavili snimci sa jednog od Jovićevih treninga u Denveru, a kao što možete da vidite u prilogu, bio je nepogrešiv u šutu za tri poena.

 

Naravno, i tamošnji novinari se već interesuju za njega, a pitanje o Nikoli Jokiću bilo je neizbježno.

”Za mene san postaje stvarnost, pogotovo što sada treniram sa Nagetsima. Ljudi u Srbiji vole košarku, Jokić je dvostruki MVP, i sada sva deca žele da igraju košarku. Nikad ga nisam upoznao. To je stvar koju sam oduvek želio da uradim. Nadam se da ćemo se uskoro upoznati”, izjavio je Jović.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This