Mladi fudbaler Leotara ogorčen zbog crvenog kartona u Banjaluci

Mladi fudbaler Leotara ogorčen zbog crvenog kartona u Banjaluci

Fudbaler Leotara Filip Kolak koji je u 93. minutu utakmice u Banjaluci protiv Borca zaradio crveni karton, i to dok je bio na klupi tvrdi da je ova odluka sudije bila apsolutno neosnovana.

Kolak je, navodno, crveni karton dobio zbog prigovora, ali tvrdi da nijednim gestom za tako nešto nije dao povod sudiji Driniću.

– U tom 93 minutu na klupi sam razgovarao sa našim fizioteraputom Draganom Vukojem. Čuo sam sudijsku pistaljku i okrenuo sam se ka terenu, a sudija Drinić mi je prišao i pokazao crveni karton. Niti sam nešto prije rekao sudiji, niti sam bilo šta komentarisao sudiji. Imam 16 godina i tek sam počeo seniorsku karijeru, mislio sam da sudija na terenu djeli pravdu. Ja ću svoju kaznu odraditi, potpuno ne zasluženo, ali sam presrećan zbog osvojenog boda u Banja Luci – rekao je mladi Filip Kolak.

Kolakove riječi potvrđuje i pomoćni trener FK “Leotar” koji je nakon crvenog kartona reagovao prema sudiji rekavši mu da KOlak ništa nije reko, rekao je to i četvrtom sudiji, ali ništa se nije promjenilo.

Kolakove riječi potvrđuje i pomoćni trener FK “Leotara” Oleg Ćurić.

– Sjedio sam u blizini Kolaka i odgvorno tvrdim da naš igrač nikakakvim gestom, ili komentarom  nije narušavao pravila igre. I to se doagađa, nažalost – rekao je Ćurić.

U sudijskom izvještaju piše da je Kolak vrijeđao i psovao sudiju Drinića.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This