Mitrović i Vlahović na treningu „Orlova“, prizor koji su svi željeli da vide (FOTO)

Mitrović i Vlahović na treningu „Orlova“, prizor koji su svi željeli da vide (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi gdje je odradila prvi trening u sklopu priprema za Mundijal.

Ono što ljubitelje fudbala u ovom momentu vjerovatno najviše zanima jeste stanje dvojice srpskih napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, koji su posljednjih nedjelja mučili muku sa povredama i nisu bili u sastavu svojih klubova u prethodnim mečevima.

Iz Stare Pazove su stigle sjajne vesti, pošto su obojica igrača trenirala sa ostatkom ekipe što je svakako dobar znak i obećava da će udarne igle tima Dragana Stojkovića Piksija biti spremne za prvi meč Svetskog prvenstva sa selekcijom Brazila, koji je na programu 24. novembra.

FOTO: PEDJA MILOSAVLJEVIC / STARSPORT
FOTO: PEDJA MILOSAVLJEVIC / STARSPORT

Podsjećamo Vlahović je zbog problema sa aduktorom koje je osjetio tokom meča petog kola Lige šampiona sa Benfikom propustio prethodnih pet mečeva Juventusa (PSŽ, Leće, Inter, Verona i Lacio), dok Mitrović vuče povredu zgloba još od prethodnih reprezentativnih akcija u okvriru Lige nacija.

Napadač Fulama je krajem septembra u duelima sa Švedskom i Norveškom osjetio tegobe, a situacija se u međuvremeniu malo pogoršala pa je srpski golgeter propustio prethodna dva meča sa Mančester Sitijem i Mančester Junajtedom.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This