Mihajlović: Đoković je žrtva, napravili su od njega antivakser heroja

Mihajlović: Đoković je žrtva, napravili su od njega antivakser heroja

„Teška, delikatna situacija, ali su prema mom mišljenju krivi organizatori. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je već otišao u Australiju, onda je jano da su postojali uslovi da mu se odobri medicinsko izuzeće“

Siniša Mihajlović, srpski stručnjak koji sedi na klupi Bolonje u čijim redovima trenutno hara virus korona, oglasio se povodom „slučaja Novak Đoković“ koji je danima udarna tema u svim svetskim medijima.

Levonogi bombarder iz Borova sela nema dilemu ko je kriv. Prstom upire u organizatore prvog Grend slem turnira, Australijan opena, na kojem bi Novak Đoković trebalo da brani titulu, u slučaju da epilog suđenja bude pozitivan po njega.

„Teška, delikatna situacija, ali su prema mom mišljenju krivi organizatori. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je već otišao u Australiju, onda je jano da su postojali uslovi da mu se odobri medicinsko izuzeće“, istakao je Siniša i nastavio:

„Đoković je za mene žrtva, on nije odgovoran za čitavu ovu zbrku. Zaista je smešno da prvog igrača sveta zatvorite u hotelu za deportiaciju, čak i ako bi to moglo da pomogne da se vidi u kakvoj situaciji se nalaze ljudi koji su u potrazi za azilom. Trebalo je da poštuju pravila. Ovako su od Đokovića napravili heroja antivaksera“, istakao je Srbin poznat po britkom jeziku.

Mihajovićev igrač Nikola Sansone bio je prethodnih dana u nezavidnoj situaciji jer je dobijao da primi vakcinu. Da nije to učinio, bio bi odstranjen iz prvog tima, ne bi mogao da igra utakmice.

Upravo je trener Bolonje svog igrača uzeo kao primer.
„Sansone nije želeo da se vakciniše, ali ukoliko su pravila jasna i nalažu da primite vakcinu, onda to ili uradite ili ste napolju“, istakao je Miha

IN4S

CATEGORIES
Share This