„Mi smo trojica najboljih, ali se nismo uklopili“ Nejmar žali za prošlom sezonom i žarko želi titulu sa Brazilom

„Mi smo trojica najboljih, ali se nismo uklopili“ Nejmar žali za prošlom sezonom i žarko želi titulu sa Brazilom

Otišao je Lionel Mesi, vodi se velika borba oko Kilijana Mbapea, koji ne želi da produži ugovor, pa Pari Sen Žermen možda bude u poziciji da mora da ga proda, ali zato će dres Svetaca u narednoj sezoni nositi Nejmar.

Iako je Brazilac tokom prošle sezone najviše i najduže bio na udaru navijača francuskog prvaka, te se očekivalo da prvi i ode sa “Parka prinčeva”, on poručuje da ne ide nigdje.

– Nadam se da ću igrati za PSŽ naredne sezone. Imam ugovor, a i do sada mi niko ništa nije govorio na temu odlaska. Mirno čekam početak sezone. Biću tu, iako između mene i navijača nema mnogo ljubavi u poslhednje vrijeme. Ali, ja ću biti tu čak i bez te ljubavi – poručio je Nejmar.

Ističe Brazilac da mu je krivo što prethodni tim, sa Mesijem Mbapeom, koji su poredili sa nekadašnjim Galaktikosima Real Madrida, nije uspio da osvoji Ligu šampiona.

– Ni Galaktikosi to nisu uspjeli. Imali smo mnogo jak tim. Mesi, Mbape i ja, trojica igrača koji su najbolji na svijetu. Znali smo sve, ali nažalost nismo uspjeli da se uklopimo. Nije bilo dobro po sve nas – naglasio je Nejmar.

Brazilac tvrdi da je znao da je Mesi izabrao Inter Majami mnogo prije nego što se to zvanično dogodilo, prenosi Mocart sport.

– Mesi je osvojio sve što je mogao. Njegova porodica je mnogo trpila tokom dvije godine u Parizu. Razumijem ga, otišao je u mjesto gdje će imati mnogo bolji tretman i gdje će biti mnogo bolje dočekan. Sada će živjeti potpuno drugačijim životom. Njegova porodica će se osjećati mnogo bolje u Majamiju – rekao je Nejmar.

Pričao je Brazilac i o Mundijalu u Kataru, gdje je doživio neugodnu povredu na premijernoj utakmici protiv Srbije.

– Bila mi je to jedna od najgorih sedmica u životu. Pored toga što sam bio povrijeđen, niko nije znao da sam se i baš jako razbolio. Baš jako! Primao sam terapije ležeći u krevetu, spavajući po cijeli dan. Jedino sam stopalo povremeno izbacivao iz kreveta, da bi fiziotarapeut mogao da mi sprovede terapiju. Baš je bilo bizarno – naglasio je Nejmar.

Priznao je da je poslije Katara razmišljao da se povuče iz reprezentacije, ali je promijenio mišljenje.

– Posle Mundijala nisam želio više da igram za Brazil. Ne zbog povreda ili zbog poraza, nego zato što sam želio da poštedim porodicu problema. Oni mnogo pate zbog mene, mnogo košta sve ovo. Razmišljao sam o svemu i odlučio da ipak ostanem, jer mnogo želim da osvojim svjetsku titulu – podvukao je Nejmar.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This