Marakana se oprostila od Mihe: Djeca, mušema sa Sinišinim likom i emotivna poruka iz Zvezde

Marakana se oprostila od Mihe: Djeca, mušema sa Sinišinim likom i emotivna poruka iz Zvezde

Marakana se oprostila od legendarnog fudbaleraSiniše Mihajlovića. Prije meča Crvene zvezde i Vojvodine u Superligi Srbije odata je počast Mihi.

Sve je počelo tako što je velika grupa djece napravila predstavu na centru terena, sve u znaku broja osam, koji je nosio Siniša dok je sa Zvezdom pokorio Evropu i svijet, piše Sportal.

Sa razglasa su se čule čuvene riječi komentatora Milojka Pantića sa čuvenog duela Zvezde i Bajerna kada je Mihajlović trasirao put ka finalu u Bariju kod oba gola, da bi na kraju predstave djeca napravila dirljiv gest tako što su istakla mušemu sa likom Siniše Mihajlovića u Zvezdinom dresu. I čuvenoj fotografiji kada slavi gol Bajernu.

Navijači su odmah zapevali “‘Ajmo svi u glas, Siniša Mihajlović jedan je od nas…”, dok su sa razglasa čule posljednje riječi Zvezde za bombardera “Nebo se otvorilo, čuvaj nam Zvezdu…” sa jasnom aluzijom.

Na kraju su Mihini sinovi Nikolas i Dušan dobili dva uramljena dresa njihovog oca iz vremena kada je nosio dres Zvezde, ali i još jedan iz Vojvodine odakle je stigao na Marakanu za tada rekordnih milion maraka.

Iz poštovanja prema njemu oba tima će na dresovima imati specijalni pečat sa Mihinim likom.

Srpska Cafe stavove njihovih autora, ne i stavove portala srpskacafe.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

 

CATEGORIES
Share This