Liverpulova „krađa vijeka“ sa Oksom krenula u pogrešnom smjeru

Liverpulova „krađa vijeka“ sa Oksom krenula u pogrešnom smjeru

Kada je Liverpul od Arsenala kupio Aleksa Okslejd-Čembrlejna svi su mislili da je to krađa vijeka, međutim sve je otišlo u pogrešnom smjeru i izvjesno je da će Englez napustiti klub sa Mersisajda na kraju sezone.

Od svog dolaska u Liverpul, Čembrlejn je u 143 odigrane utakmice postigao osamnaest golova, te je upisao petnaest asistencija.

Iako je u posljednje vrijeme upisao nekoliko vezanih nastupa za Liverpul, ovaj klub je odlučio da mu neće ponuditi novi ugovor.

Njegov ugovor sa „Crvenima“ ističe na kraju sezone, te će tada kao slobodan igrač moći napustiti klub i potpisati za neku drugu ekipu.

Obzirom da su Luis Diaz i Diogo Žota povrijeđeni, Aleks je imao dosta više prostora za igru u proteklim sedmicama.

Ipak, postoji mogućnost da ga Klop pusti i u ovom prelaznom roku, a navodno bi upravo Brajton rado ovog fudbalera doveo u narednih pet dana.

Njima je potreban igrač koji igra na krilu jer je Trosar otišao u Arsenal, a tog igrača vide baš u Okslejd-Čembrlejnu.

Ipak, ne žele platiti mnogo novca za njegovo dovođenje, te pokušavaju da pronađu neko rješenje sa zvaničima Liverpula.

Navodno postoji mogućnost da Englez dogovori raskid ugovora sa Liverpulom već u januaru, te da kao slobodan igrač potpiše za „Galegove“.

Ostaje da vidimo da li će se nešto od toga zapravo i dogoditi, ali jedino što je jasno da i ako sada ne ode nigdje, Čembrlejn igra svoje posljednje utakmice u dresu Liverpula, prenosi „Metro“.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This