„Kakva krađa, strašna krađa“ Iz Zvezde grme nakon meča u Podgorici

„Kakva krađa, strašna krađa“ Iz Zvezde grme nakon meča u Podgorici

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom utakmice Budućnosti i Partizana.

Crno-bijeli su poslije velike neizvjesnosti slavli u Podgorici i osigurali prvo mjesto pred početak plej-ofa, ali na Malom Kalemegdanu smatraju da su komđije do pobjede došli uz pomoć sudija.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

– KK Crvena zvezda Meridianbet nema običaj da se oglašava nakon utakmica u kojima nije bio direktni učesnik, ali pošto je zaostala utakmica koja je odigrana u Podgorici u petak uveče direktno uticala na krajnji ishod i raspored na tabeli, a nakon još jedne krađe i pljačke u režiji onih koji treba samo da su dio utakmice, a ne protagonisti – nećemo ćutati!

KK Crvena zvezda Meridianbet vjeruje da je milionski auditorijum u petak uveče u dvorani SC „Morača“ vidio još jednu epizodu i svojevrsnu reprizu onoga što je već viđeno 13. marta u beogradskoj Areni. A to je kreiranje krajnjeg ishoda od onih koji ne igraju te utakmice!

Time je učinjen još jedan korak ka potpunom rušenju regularnosti lige i to u režiji sudija, koji slučajno ili ne – uvijek u spornim utakmicama dolaze iz iste zemlje!

Pošto nam više nije potreban ni jedan pokazatelj šta nas čeka u završnici ABA lige posebno sa ljudima koji već dugo pokazuju tendenciju prema KK Crvena zvezda Meridianbet, a pošto nećemo učestvovati u režiranim predstavama i farsama, ovim putem obavještavamo javnost i rukovodstvo lige da KK Crvena zvezda zahtjeva izuzeće ovakvih sudija u svojim utakmicama do kraja ove takmičarske sezone.

Takođe, pošto smo u prošlosti krajnje dobronamjerno upozoravali i rukovodstvo lige koje je nijemo posmatralo i ćutalo na sve anomalije po ovom pitanju, ovim putem saopštavamo da nećemo igrati utakmice u plej-ofu i finalu (ukoliko do njega dođemo) ukoliko nam za bilo koji meč budu delegirane ovakve sudije koje već godinama rade na štetu ABA lige!

Što je mnogo – mnogo je, i sada je zaista prevršilo svaku mjeru – navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This