„Kako se to uvijek dešava Đokoviću?“

„Kako se to uvijek dešava Đokoviću?“

Nekadašnji direktor u „Najkiju“ Majk Nakadžima se u najnovijoj knjizi „Rodžer Federer efekat“ bavio njegovim prijateljima, rivalima, trenerima i navijačima.

Tako je stigao da prokomentariše i Novaka Đokovića, prvog tenisera svijeta, koji se često tokom karijere nosio sa negativnim publicitetom.

„Mogao bi da bude najuspješniji teniser ikada. Ali oko njega je uvijek ’crni oblak’. Kao da ga navlači na sebe“, kaže Nakadžima i dodaje:

„Pogodio je linijskog sudiju na US openu i bio diskvalifikovan? Dešava se. Ali zašto se to uvijek dešava Novaku? Ili cijela kontroverza oko vakcinacije protiv Kovida 19“.

Nakadžima je, navodi B92, tokom dugogodišnje karijere u svjetski poznatom brendu sarađivao sa Rodžerom Federerom, kojeg smatra idealnim za saradnju, zbog njegovog imidža.

„Sada, kao brend. Da li želim da stojim iza nekoga ko uvijek ima kontroverze? Ili želim da idem sa sportistom čistog imidža…“ ističe on.

Nakadžima je, inače, iznio i stav da Rodžer Federer najvjerovatnije neće željeti da se u ulozi komentatora vrati na Vimbldon.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This