Kad kažeš rekord, misliš Ronaldo: Portugalski fudbaler prešao milijardu pratilaca na društvenim mrežama

Kad kažeš rekord, misliš Ronaldo: Portugalski fudbaler prešao milijardu pratilaca na društvenim mrežama

Ne piše Kristijano Ronaldo samo rekorde na terenu, gdje je nedavno u dresu Portugala stigao do brojke od 901 gola u karijeri, već to radi i u onlajn sferi.

Tako je čuveni fudbaler prvi probio granicu od milijardu pratilaca na društvenim mrežama.

Nevjerovatno dostignuće on je dostigao samo nekoliko nedjelja nakon što je otvorio Jutjub kanal i premašio brojku od 50 miliona pretplatnika za nedjelju dana (sada ima i više od 60), čime je samo dopunio ogromne brojke na drugim platformama. Legendarni broj sedam je to uspio da učini u periodu od 21. avgusta do 12. septembra.

Na Instagramu Ronaldo ima 639 miliona pratilaca, na Fejsbuku 170 miliona, dok na X-u ima 113 miliona, a brojku do miljardu popunjavaju pratioci na kineskim platformama, piše Telegraf.

Kristijano je putem mreža X poslao moćnu poruku svojim fanovima povodom ovog jubileja.

– Napisali smo istoriju — 1 MILIJARDA pratilaca! Ovo nije samo broj – to je dokaz naše zajedničke strasti, posvećenosti i ljubavi prema igri i više od toga…

Ovo putovanje je naše putovanje, i zajedno smo pokazali da nema granica za ono što možemo da postignemo. Hvala vam što vjerujete u mene, na vašoj podršci i što ste dio mog života.

Najbolje tek dolazi, nastavićemo da pomjeramo granice, pobijedimo i pravimo istoriju zajedno – napisao je Ronaldo.

Agencije

CATEGORIES
Share This