Još malo do kraja evroligaškog roka: Partizan aktivan na tržištu, Zvezda konačno registruje Kampaca

Još malo do kraja evroligaškog roka: Partizan aktivan na tržištu, Zvezda konačno registruje Kampaca

U srijedu u 18 časova po srednjeevropskom vremenu ističe rok za registraciju igrača u Evroligi.

Nekoliko ekipa će sigurno u srijedu potpisati nove igrače, a litvanski Basketnjuz saznaje da je i Partizan aktivan na tržištu.

Mada djeluje malo vjerovatno da će beogradski tim dovesti bilo koga, prije svega zbog toga što je bilo veoma malo spekulacija o tome. Sa te strane čitava srpska košarkaška javnost bi bila iznenađena da tim Željka Obradovića dobije pojačanje, a takođe i ne djeluje da je Partizanu bilo šta trenutno potrebno.

Uz Partizan navodno i Makabi hoće da dovede nekog novog igrača, Bajern je blizu da dovede Zajlena Čitema, do je na radaru nekih ekipa i Noa Vonleh koji je igrao za Boston Seltikse. Baskonija takođe želi neko pojačanje jer Dolton Homes ima zdravstvene probleme.

Jedna stvar u srijedu je sigurna. Crvena zvezda će registrovati Fakunda Kampaca koji je u klubu od januara, ali to do sada nije bilo moguće jer je beogradski klub bio kažnjen. Fenerbahče gotovo sigurno dovodi Tajlera Dorsija, dok je Barselona blizu da vrati Leandra Bolmara.

Još jedno saznanje donosi Basketnjuz, a to je da će Mindaugas Kuzminskas iz Karšijake preći u Prometej, navodi Sport Klub.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This