Ivanović: Odličan meč, srećan sam što sam deo Zvezdine familije

Ivanović: Odličan meč, srećan sam što sam deo Zvezdine familije

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je nakon meča sa Olimpijakosom da je njegova ekipa odigrala meč sa mnogo energije. Vildoza je dodao da je ekipi bilo važno da pobedi Olimpijakos.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć ekipu Olimpijakosa sa 87:79 (26:30, 19:17, 20:12, 22:20), u okviru 33. kola Evrolige.

„Ne računajući početak utakmice i prvu deonicu, ostatak meča smo odigrali sa mnogo energije i sjajnom odbranom. Bilo je malo problema u napadu, ali kada se sve sabere odigrali smo odličnu utakmicu.“

“Ostali smo bez šansi za plasman u Top8, ali u svaku utakmicu do kraja sezone ulazimo sa ciljem da stignemo do pobede. Iskreno, smatram da je normalno da ekipa bude motivisana, iako ne može do Top8, jer ima velike ciljeve i mora da se bori za ugled“, istakao je Ivanović.

Dodao je da je srećan što je došao u beogradski klub.

„Imali smo oscilacija tokom sezone, imali smo nekoliko mečeva koje nismo smeli da izgubimo i to nas je koštalo plasmana u Top8. Ove sezone Evroliga je najudnačenija u istoriji, možda nije najkvalitetnija, ali najudnačenija jeste. Srećan sam što sam došao u Zvezdu i što sam postao deo Zvezdina familije“, zaključio je Ivanović.

Vildoza: Bilo nam je važno kao ekipi da pobedimo Olimpijakos

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza izjavio je nakon utakmice sa Olimpijakosom da je njegovoj ekipi bila potrebna pobeda za nastavak sezone.

“Bilo nam je važno kao ekipi da pobedimo. Nije važno da li smo u igri ili ne, kad god izađemo na parket želimo samo da pobedimo sve. To je bio naš mentalitet i večeras, a pošto imamo poslednju utakmicu protiv Fenerbahčea opet pred našom publikom, želimo isto da uradimo i naredni četvrtak.”

”Očekujem da će nas navijači podržati, kao i svaki put dosad“, rekao je Vildoza.

„Osećam se sjajno, posebno noge, vraća mi se i šut Sada moram da napredujem još u donošenju boljih odluka na kraju, ali verujem da mi je već sada glava na mestu. Dobro sam“, kazao je Vildoza.

CATEGORIES
Share This