Ivana Radović odlučila da neće igrati za reprezentaciju BiH

Ivana Radović odlučila da neće igrati za reprezentaciju BiH

Predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović demantovao je za „Glas Srpske“ natpise pojedinih medija iz FBiH, koji tvrde da, odlukom čelnika saveza, Ivana Radović više neće dobijati pozive u reprezentaciju, zbog svoje objave na društvenim mrežama, niti je uopšte bila tema razgovora čelnika saveza.

– Organi saveza nisu uopšte odlučivali o tome. Radovićeva je u jednom periodu nastupala za reprezentaciju. Prošle godine igrala je mečeve CEV Zlatne lige. Nakon toga nije se više odazivala ni na pripreme, ni na nastup u evropskim kvalifikacijama, niti je pravdala to odsustvo. Dosadašnja praksa je bila da ako neko odbije nastup, odnosno ne opravda svoje odsustvo, selektor na takve ne računa. To je njena odluka – istakao je Popović.

Mlada Fočanka sa osmijehom je prokomentarisala da federalni mediji ne mogu bez nje i istakla za „Glas Srpske“ da ne želi više da se zamara temom reprezentacije BiH.

– Definitivno sam odlučila da ne želim više da budem dio selekcije BiH. Hoću da kažem i to da sam odigrala Zlatnu ligu i nakon toga nisam mogla igrati kvalifikacije za EP jer sam imala povredu ramena. Svi su to znali i niko mi i nije tražio bilo kakvo opravdanje – naglasila je Radovićeva.

(Glas Srpske)

CATEGORIES
Share This