Indijana bolja od Hornetsa: Skroman učinak Micića u generalnoj probi pred početak NBA lige

Indijana bolja od Hornetsa: Skroman učinak Micića u generalnoj probi pred početak NBA lige

Košarkaši Šarlot Hornetsa za koje nastupa naš Vasilije Micić poraženi su od Indijana Pejsersa sa 121:116 u još jednom meču NBA predsezone, i to tek nakon produžetka.

Srpski košarkaš je imao finu rolu, ali i skroman učinak u ovom duelu.

Veoma malo je ostalo do početka NBA lige, pa samim tim predsezona služi da ekipe provjere i svoje novajlije, dok najveće zvijezde dosta i odmaraju u ovim trenucima. Ujedno, ovo je prilika upravo i za neke da se dokažu iz drugog plana, što mnogi i koriste.

Ipak, Vasilije Micić je i tokom prethodne sezone bio poprilično zapažen u ekipi Hornetsa, a njegove partije su ga ustalile u timu. Ovoga puta je Micić na terenu proveo oko 17 minuta, a za to vrijeme je imao skroman učinak od pet poena, jednog skoka i tri asistencije.

Međutim, njegov Šarlot je poražen iako je imao veliku prednost pred posljednju dionicu. Vodili su sa čak 12 poena razlike, ali je Indijana to sustigla, a onda i okrenula u produžetku.

Najbolji na ovom meču u redovima pobjedničke ekipe bio je Majls Tarner sa 18 poena, Enrik Frimen je dodao 15, Tajris Halibarton 14, a Ben Šepard 14 poena. Kod Hornetsa se najviše istakao Brendon Miler sa 20 poena, Niks Smit je dodao 14, Musa Dijabate 11, a Niks Ričards 10.

Agencije

CATEGORIES
Share This