Ibrahimović imao sjajnu poruku nakon trofeja

Ibrahimović imao sjajnu poruku nakon trofeja

Legendarni napadač Zlatan Ibrahimović igrao je značajnu ulogu u Milanovom osvajanju Skudeta za sezonu 2021/2022. Poslije 11 godina „Rosoneri“ su prvaci Italije, a 40-godišnji Šveđanin je posvetio titulu svom nedavno preminulom agentu.

Ibrahimović je postigao osam golova u tekućoj sezoni, a u posljednjoj utakmici, pobjedi nad Sasuolom u gostima, ušao je u igru sa klupe i nagovijestio da još i te kako može da pomogne svom timu.

-Nastaviću da igram ako se budem fizički osjećao dobro. Uskoro ću donijeti odluku. Imao sam mnogo fizičkih problema, ali ubrzo ću odlučiti. Ovaj Skudeto je za Rajolu. Ovo je prvi trofej koji sam osvojio, a da on nije pored mene- izjavio je slavni fudbaler iz Malmea.

 

Šveđanin je poslije meča i na instagramu objavio sliku sa natpisom „IĆ“ na kojoj se u svlačionici Milana vidi njegov dres, zajedno sa dresovima Radeta Krunića i Anta Rebića.

Milan je pobjedom nad Sasuolom održao prednost u odnosu na gradskog rivala Inter i osvojio 19. titulu državnog šampiona u bogatoj istoriji.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This