Hrvat brutalno iskren: Nevjerovatno je kako se Đoković oporavio

Hrvat brutalno iskren: Nevjerovatno je kako se Đoković oporavio

Nema sumnje da je Goran Ivanišević dao mnogo toga poboljšanju igre Novaka Đokovića, psoebno kada je servis u pitanju.

Nekadašnji hrvatski teniser, a sada trener najboljeg srpskog igrača, dao je svoj komentar o Noletovoj pobjedi na ovogodišnjem Vimbldonu, kao i svemu što se događalo od početka 2022. godine, odnosno torture u Australiji koji je preživio Novak.

– Neverovatno je kako se Nole oporavio i preživio ono što mu se dogodilo u Australiji. Ne možete sumnjati u ljude poput njega. On je veliki šampion. Kažu da je izgubio mnogo vremena, ali to nije tačno. Uzeo je tačno onoliko vremena koliko mu je bilo potrebno.Nikada nisam sumnjao u njega. Svi smo se trudili, ne samo ja, već cijeli tim. Nije bilo lako planirati rad, jer je jedne nedjelje mogao da igra, a sljedeće nedelje nije – istakao je Ivanišević i onda se osvrnuo na Vimbldon:

– Ovo je veoma emotivan trenutak. Tako usrana, teška godina… Trebalo mu je neko vrijeme da se vrati u formu nakon Australije, izgubio je od Rafela Nadala na Rolan Garosu. Ovdje je bio favorit, i bilo je važno da nastavi da pobjeđuje. Sada ima 21 grend slem, a 100% to zaslužuje – dodao je Ivanišević.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This