Hrabre dame pravi pobjednici, trijumfom Borca završen humanitarni turnir

Hrabre dame pravi pobjednici, trijumfom Borca završen humanitarni turnir

Trijumfom ekipe Borca završen je Međunarodni humanitarni turnir veterana u malom fudbalu “Mi igramo, one pobjeđuju”, koji je ovog vikenda održan u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci.

Nekadašnji asovi “crveno-plavih” danas su u finalnom okršaju sa 5:2 nadigrali beogradski Partizan, ali kako je istaknuto, pravi pobjednici su članice Udruženja žena oboljelih od raka dojke “Iskra” kojima je i bio posvećen ovaj događaj.

“Ponosni smo što smo bili dio ove akcije i uvijek ćemo biti uz ove hrabre dame koje nas svojim primjerom uče mnoge stvari o životu. Uvijek ćemo podržati ovake manifestacije i bilo je lijepo ovih dana u Banjaluci”, poručili su učesnici turnira, koji je okupio poznata fudbalska lica iz ex-Yu klubova Crvene zvezde, Partizana, Rijeke Sarajeva… poput Save Miloševića, Marka Marina, Miloša Krasića, Perice Ognjenovića, Hrvoja Milića, Zlatana Muslimović, bio je tu i proslavljeni rukometaš Mladen Bojinović, ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi RS Alen Šeranić, koji je igrao za tim “Prijatelji Iskre”, te mnogi druge poznate ličnosti isportskog i javnog života.

Treće mjesto je zauzela ekipa Rijeke, koja je poslije penala sa 3:2 savladala Sarajevo, dok je za najboljeg igrač proglašen Darko Ljubojević iz banjalučkog Borca.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This