Francuzi došli da pozdrave igrače (VIDEO)

Francuzi došli da pozdrave igrače (VIDEO)

Više od 50.000 navijača dočekalo je fudbalere Francuske na trgu Konkord u Parizu.

Predsjednik FFF-a Noel la Grae izjavio je da neće biti svečanog dočeka za fudbalere, pošto oni žele da po dolasku u Pariz odmah odu kućama i istakao da niko nije raspoložen za šetnju i slavlje poslije poraza u finalu Mundijala.

Ipak, došlo je do promjene plana.Na trgu Konkord je vladala vatrena atmosfera, kada su se igrači i selektor Didije Dešan pojavili na balkonu hotela Krijon.

Reprezentativci su pozdravili masu koja je mahala francuskim zastavama i uzvikivala “Hvala, Plavi”. Francuska reprezentacija je u Pariz iz Dohe doputovala dva sata ranije.

https://twitter.com/GFFN/status/1604965894433787929?s=20&t=9X0KTfqRuak9TXId0r2HUA

 

Kapiten Francuske Igo Loris bio je oduševljen podrškom navijača, uprkos porazu u finalu.

” Ovo je prilika da pozdravimo navijače i zahvalim im se na podršci uprkos porazu u finalu. Poslije bola koji smo doživjeli juče, došli smo da potražimo utjehu kod njih ” rekao je Loris za francusku televiziju TF1 i dodao:

” Uprkos okolnostima i mnogim stvarima koje su se dešavale prije i tokom turnira, ostali smo složni i pokazali snagu grupe. Mislim da su se Francuzi prepoznali kroz ove vrijednosti. Moramo da nastavimo da radimo i što bolje dočekamo naredno Evropsko prvenstvo.

 

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This