Famos sa najviše bodova ikada završava sezonu

Famos sa najviše bodova ikada završava sezonu

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića savladali su juče u Rogatici Mladost sa 4:0 i tako spustili zavjesu na još jednu dobru sezonu na drugoligaškom “Istoku”.

Famos je tako stigao do svog 70. boda čime je oboren rekord iz sezone 1997/98 kada je osvojeno 67 bodova. Vladimir Drinjak je tada bio prvotimac Motorista, strijelac tri pogotka u sezoni, a sada je kao trener poveo svoje pulene.

Do pobjede od 4:0 Famos je stigao sa još tri gola Danela Blažića, čime će ovaj novopečeni napadač sa 30 golova završiti sezonu, kao drugi najbolji strijelac lige iza Milivoja Lazića, a gol je dodao jo Nikša Tomašević, svoj prvi u seniorskom fudbalu.

Famos je sezonu završio na drugom mjestu, a sada Motoristima predstoji čekanje i odluka Izvršnog odbora o proširenju Prve lige Republike Srpske.

MLADOST (R) – FAMOS 0:4 (0:1)
Gradski stadion u Rogatici
Gledalaca: 70
Sudija: Bojan Pejić (Sokolac)
Strijelci: 0:1 Blažić 35, 0:2 Blažić 51, 0:3 Tomašević 87, 0:4 Blažić 90
Žuti kartoni: Božović (Mladost)

MLADOST: Krsmanović, Božović, Vladičić, Obradović, Marijanović, Miličević, Šarenac, Đurđević, Obradović, Kojić (od 71. Perković), Nikolić

FAMOS: Šupić, Bašović (od 37. Đorem), Škrba, Frganja, L.Ančić (od 57. Drakul), Kokot (od 57. Tomašević), Otović, Demirović, Vidaković (od 77. S. Dragović), Minić (od 77. Sudžum), Blažić

Sport dc

CATEGORIES
Share This