Dobro poznato lice u timu Đokovića

 Dobro poznato lice u timu Đokovića

Novak Đoković potvrdio je za Sport klub prekid saradnje sa fizioterapeutom Ulisesom Badiom, i rekao da se raduje povratku u Australiju.

Poslije zvaničnog dijela konferencije za medije u Adelejdu, turniru na kojem će Novak igrati prije Australijan opena, Đoković je za Sport klub rezimirao prošlu godinu.

„Jesam zadovoljan. Bila je drugačija godina u odnosu na sve ostale. Svi znamo šta se dogodilo ovdje prije 12 mjeseci, to je uticalo na prvih četiri-pet mjeseci moje sezone, jer nisam uspijevao da pronađem sebe i maksimum. Oko Rolan Garosa sam počeo da igram najbolje što mogu, osvojen Vimbldon i fantastična posljednja tri mjeseca, četiri od pet osvojenih turnira, plus jedno finale. Mnogo je razloga za zadovoljstvo za 2022. Ovdje sam se uvijek lijepo osjećao i biležio svoje najbolje rezultate, sada ću imati priliku da tu počnem godinu“, počeo je Đoković.

U Adelejdu nema Ulisesa Badija, dosadašnjeg Novakovog fizioterapeuta, a tu je sada Italijan Klaudio Cimalja. Uz još jednu novost, Miljan Amanović se vraća i biće tu za Australijan open.

„Početak nove saradnje (sa Cimaljom). Sa Ulijem sam završio saradnju krajem prošle sezone i počeo sa Klaudijom. Miljan Amanović će se takođe vratiti i putovati na određeni broj nedjelja u sezoni“.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This