Danas igra Nole, mušterije neka sačekaju

Danas igra Nole, mušterije neka sačekaju

Dolazak najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića u Banjaluku označio je početak euforije kakva se ne pamti u gradu na Vrbasu.

Njegovi treninzi u kompeksu Srpska opena vrlo su posjećeni i staro i mlado želi da ga vidi ili po mogućnosti da se fotografiše sa njim.

Ima i onih koji su spremni da na dan zatvore svoje radnje i odbiju mušterije kako bi uživali u meču vlasnika 22 grend slem titule. I došao je taj dan – Đoković će danas odmjeriti snage na Centralnom terenu sa tinejdžerom iz Francuske Lukom van Ašom.

Jedan od vjernih navijača biće i automehaničar Zoran iz Banjaluke koji je odavno kupio karte za srijedu vjerujući da će prvi put uživo gledati Đokovićev meč.

Kada sam došao kod njega u ponedjeljak kako bi mu ostavio automobil da popravi neke sitnice, odmah „s pika“ rekao mi je da ne može do četvrtka.

– U utorak sam „pun“, a srijeda je crveno slovo – rekao je Zoran.

Kakav je sada svetac pomislih u sebi imajući u vidu da smo praznovali prethodnih dana, ali je Zoran sam nastavio.

– U srijedu igra Nole. To je za mene crveno slovo. Gledao sam na stotine njegovih mečeva ispred TV ekrana, budio se po noći, slavio i plakao,  sada ću ga gledati uživo. Prsrećan sam, nema dileme da će vrata radionice ostati zatvorena. Mušterije neka sačekaju, ko zna da li ću više ikada imati priliku da gledam Đokovića uživo – rekao je Zoran za Srpskainfo.

Sličnih primjera kao što je ovaj sredovječni Banjalučanin sigurno ima još mnogo.

Ostaje nam samo da se nadamo da će vrijeme biti bolj nego prethodna dva dana, a nema sumnje da će svih 6.000 navijača zauzeti mjesta na Centralnom terenu ako bude i šućmurasto kao na početku turnira.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This