Boston i Milvoki priredili spektakl, rezultat je 3:3

Boston i Milvoki priredili spektakl, rezultat je 3:3

Boston je tri puta bio na koljenima i tri puta ustao. Nije se predao, a to mu se vratilo i trećom pobjedom protiv Milvokija.

Željeli su posebno – to su i dobili. Natjerali su sve da ih gledaju, a Tejtum je bio taj koji je morao da pokaže da, iako možda nije bolji od Janisa, može da maestralnim potezima i sa 46 poena odvede svoj tim u novu rundu. I to je pogađao svaki put kad je njegov tim bio na koljenima.

Ubacio je i sedam trojki. Podatak dobija više na značaju kada znamo da je na prethodne dvije utakmice pogodio ukupno pet. Međutim, sve je bilo u znaku šuta van linije 7,24. Pucali su Seltiksi odatle i bili sjajni.

Pratili su Tejtuma. Morali su. Imali su vođu ispred sebe i to su svi videli. Čak pet trojki je pogodio Smart, četiri Braun, a jednu je dodao Derik Vajt, a 17 dalekometnih hitaca je daleko više od Milvokijevih svega sedam. Džru Holidej je baš forsirao, međutim, nije ga išlo (tri od deset) i mahom zbog toga Boston je slavio.

Što se tiče Milvokija tamo je naravno dominirao fantastični Janis. Naime, on je meč završio sa maestralnih 44 poena, a treba reći i da je fenomenalno ušao u meč sa čak 15 poena u prvih sedam minuta i to – bez promašaja. Međutim, ni on nije imao dovoljno benzina da svoju mašineriju sačuva majstorice, a pratili su ga Džru Holidej sa 17 i Pet Konington sa 14 poena.

Još uvek nećemo gledati finale, ali ćemo sigurno uživati u sledećem meču.

Izvor: Srpskainfo

CATEGORIES
Share This