Barsina glavobolja – Četvorica otkazala poslušnost, samo nekolicina prihvata kartu u jednom pravcu!

Barsina glavobolja – Četvorica otkazala poslušnost, samo nekolicina prihvata kartu u jednom pravcu!

Planovi se izjalovili, neki igrači neće ni da čuju da napuste klub. Evo trenutnog pregleda situacije…

Barselona i dalje ne može da se oslobodi igrača na koje Setijen ne računa, tačnije koje bi mogla da iskoristi u trampi za željena pojačanja, Lautara Martineza i Pjanića.

Prije svih, Artur i dalje odbija da se preseli u Juventus, kako bi Bosanac stigao u Kataloniju, a Vidal, Rakitić i golman Neto neće da odu. Čileanac tvrdi da će ostati, Rakitić da nije džak krompira. On bi rado ponovo u Sevilju, ali Andalužani nemaju novca.

Što se ostalih tiče, Umtiti se predomislio, cijena je nešto veća od 30 miliona evra, engleski klubovi, kao i Inter, razmišljaju o Francuzu, a pominje se i PSŽ koji je izgleda izgubio trku za Kulibalija. Cena Umtitija je pala, on je produžio ugovor, ali je imao tešku povredu, sada je daleko od startera.

Žunior Firpo nije opravdao očekivanja, čak ni Setijen za razliku od Betisa od njega ne može puno da izvuče, pa bi i on mogao u Italiju, u Inter koji traži lijevog beka. Ako Barsa ubijedi Italijane, 90 miliona evra i Firpo bi bili dovoljni za Lautara. Doduše, Konte hoće Semeda, ali Portugalac gleda ka Engleskoj, odnosno Sitiju, odakle bi u razmjeni trebalo da stigne Žoao Kanselo, čime bi Barselona pokrila poziciju desnog beka.

Prema najnovijim informacijama, Dembele je povučen sa pijace, Setijen insistira da mu se pruži ponovo šansa, da se radi o igraču previše vrijednom da bi ga prodali u bescijenje i da ako uspiju da ga sačuvaju od povreda može da bude ogromno pojačanje. Kutinjo bi da ode, ali u Čelsi, “Plavci” nude da ga uzmu na pozajmicu, Barsa očajnički želi da ga proda. Alenja bi mogao ponovo na pozajmicu, ali jasno, plan da se proda desetak igrača, očisti budžet za plate i dovedu željena pojačanja i eventualno ponovo pokuša sa transferom Nejmara, u ovom trenutku djeluju nerealno.

sportske.net

CATEGORIES
Share This

COMMENTS