Atlanta izgubila od Minesote, skromno Bogdanovićevo izdanje

Atlanta izgubila od Minesote, skromno Bogdanovićevo izdanje

Atlanta je upisala 35. poraz u sezoni, dok Minesota nakon ovog meča ima isti broj pobjeda u NBA ligi.

Minesota je bolje počela meč, a pitanje pobjednika naziralo se već na kraju prvog poluvremena, gosti su imali 24 poena prednosti 76:52.

Pokušaj Atlante da pomrsi račune Minesoti dogodio se sredinom posljednje četvrtine, kada su smanjili razliku na 13 poena, 113:100.

Međutim, nije bilo većih oscilacija u igri gostiju, te su ubrzo ponovo otišli na 20 poena razlike i rutinski okončali ovaj duel.

Pobjeda je ostavila Minesotu u igri za mjesto među šest najboljih ekipa Zapadne konferencije, odnosno direktan put u osminu finala, čime bi igrači dobili nešto duži odmor uoči plej-ofa.

Bodanović je prije par dana zbog povrede propustio meč protiv Bostona, a za duel sa Minesotom bio je neizvjestan, međutim ipak je upisao 20 minuta na parketu.

Njegov učinak u porazu domaćeg tima su dva poena, dve asistencije i jedan skok. Imao je jedan uspješan šut od osam pokušaja iz igre i pri šutu za tri poena 0/4.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Trae Јang sa 41. poenom, uz sedam asistencija i šest skokova.

U pobjedničkom timu raspoložen je bio Entoni Edvards, utakmicu je završio sa 32 poena, osam skokova i pet asistencija, a odličnu partiju pružio je i Kajl Anderson uz tripl-dabl učinak sa 14 poena, 12 asistencija i 10 skokova.

U narednom meču Minesota dočekuje Boston, dok Atlanta igra protiv Golden Stejt voriorsa.

RTRS

CATEGORIES
Share This