Šeraniću podnesi ostavku i prihvati odgovornost!

Šeraniću podnesi ostavku i prihvati odgovornost!

“Sada kada je sve mnogo jasnije stanite pred ogledalo, potražite onog starog dr Alena Šeranica koga smo svi znali, podnesite ostavku i prihvatite odgovornost koja neminovno slijedi !!!”, istakao je Stanić.

“Ministre Šeranicu, juče ste održali sastanak sa direktorima bolnica u Republici Srpskoj i sa tog sastanka je išla poruka: Isti kiseonik koriste klinike u regionu i u Evropi”, stoji u fejzbuk objavi doktora Slobodana Stanića, bivšeg ministra zdravstva.

“Kako ste mogli to izjaviti kada ste jos 02.09.2021. godine dobili od Inspektorata Agencije za lijekove ovako alarmantan dopis?!”, pita Stanić i dodaje:

“Kako ste na jučerašnjoj sjednici Vlade podržali uzimanje uzoraka kiseonika i slanje u neke strane laboratorije na analize?! Kakve su analize potrebne nakon ovakvog dopisa koji ste dobili prije 25 dana?!”

Stanić smatra da je ovo mnogo gore od skidanja maske, kad to “šef” naredi, ovo je igranje “Ruskog ruleta” sa životima naših pacijenata!!!

“Umjesto da sami odlučujete na osnovu vašeg stručnog znanja, doktrina struke, medicinske etike i savjesti, Vi ste sve to zanemarili, samo da bi Vas još koji dan, mjesec ili godinu zvali ministrom. Sada kada je sve mnogo jasnije stanite pred ogledalo, potražite onog starog dr Alena Šeranica koga smo svi znali, podnesite ostavku i prihvatite odgovornost koja neminovno slijedi !!!”, istakao je Stanić.

(BN)

CATEGORIES
Share This