Prvi poslodavac stao uz Dodika: Bio je preblag, momcima neko treba konačno reći dosta!

Prvi poslodavac stao uz Dodika: Bio je preblag, momcima neko treba konačno reći dosta!

– Predsjednik /Republike Srpske Milorad Dodik/ bio je preblag u odnosu na onom što smo i on i mi preživjeli u toku organizovanja turnira „Srpska open“, rekao je član Upravnog odbora Teniskog saveza Republike Srpske Saša Trivić, koji je i predsjednik Unije poslodavaca.

„Ako ste dobro slušali, nije ništa loše rekao o Novaku, a o ostalima, realno, nema ništa lijepo da kaže. I pored ovoga treba da mu kažu hvala što je samo ovo rekao“, napisao je Trivić na Tviteru komentarišući snimak iz studija RTS-a.

Trivić je i ranije indirektno prozvao organizatore turnira iz Beograda zbog ignorantskog odnosa prema domaćinima turnira.

Na upit zbog čega su pojedine ulice u Banjaluci zatvorene tokom održavanja „Srpska open“, Trivić je poručio da je to zbog bahatosti i bezobrazluka organizatora.

„Maltretiraju sve nas već mjesecima. Još jedan dokaz da momcima neko treba konačno reći dosta“, napisao je Trivić, prenosi Srna.

Podsjetimo da je Dodik sinoć u studiju Javnog servisa Srbije (RTS), prije snimanja emisije „Oko“ izvrijeđao porodicu Đoković, komentarišući organizaciju turnira Srpska Open, koji je nedavno održan u Banjaluci.

„Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu…Ciganija poprilična“. Oni saradnici njihovi i to. Onda i izgubi i ono u četvrtfinalu, a mi sve bazirali…“, rekao je Dodik.

Tokom dana oglasio se i RTS, povodom nelegalnog objavljivanja snimka neformalnog razgovora pred snimanje emisije „Oko“ u kojoj je gostovao Dodik.

„Grubim tehničkim propustom iz sistema Radio-televizije Srbije ilegalno je izašao snimak dijela neformalnog razgovora pred početak emisije „Oko“, 25. aprila. RTS je pozvao Odjeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Republike Srbije i Bezbednosno-informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je fragment neformalnog razgovora dospio u javnost“, navodi se u saopštnju i dodaje da je cijeli signal u cjelini bio propušten i Radio-televiziji Republike Srpske zbog čega očekuju i reakciju MUP-a Republike Srpske.

Oglasio se i Dodik navodeći da će nastaviti da poštuje i uvažava uspjeh neponovljivog Đokovića i da, kao i do sada, poštuje i cijeni njegovu porodicu, a da je doživeo razočarenje u RTS.

On se izvinio porodici Đoković, navodeći da je imao neprospavanu noć zbog snimka koji je izašao u javnost.

(BN) Foto: Arhiv

CATEGORIES
Share This