Pobjeda naroda – večeras od 19:30 gledanje Dnevnika BNTV od ispred RTRS-a

Pobjeda naroda – večeras od 19:30 gledanje Dnevnika BNTV od ispred RTRS-a

Pod pritiskom naroda režim je poklekao i ustuknuo, narod i opozicija su izvojevali veliku pobjedu. Posle upornih tvrdnji režima i RTRS-a  da navodno nema prostora i mogućnosti da BN televizija emituje digitalni signal sa Kozare ipak su se nakon velikog skupa na Trgu Krajine 2-og oktobra u Banjaluci predomislili i omogućili da BN uđe u Multipleks A i emituje digitalni sa Kozare.

Uporno tvrdim da se  Dodik i njegov režim jedino boje naroda, i da će popustiti i pokleknuti samo ako se uplaše i vide masu nezadovoljnog naroda na ulicama i trgovima, osjete puls naroda i njegovo nezadovoljstvo, i drago mi je da se pokazalo da sam bio u pravu.

Raduje me činjenica da je režim uzmakao i povukao se pred narodom, i to treba skromno proslaviti i obilježiti. Večeras od 19:30 ispred RTRS-a organizatori protesta i opozicione stranke organizuju gledanje Dnevnika BN televizije na platou ispred RTRS-a, i pozivam Banjalučane da nam se pridruže. Dobro došli!

Posle Dnevnika sve okupljene vodim na pivo i piće na neki od obližnjih kafića u Banjaluci, red je da i ja potrošim koji dinar i da prigodno obilježimo veliku pobjedu.

 

CATEGORIES
Share This