Plaši li se Dodik izdaje u svojim redovima?

Plaši li se Dodik izdaje u svojim redovima?

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović ozbiljan patriota i da Zapadnjaci ne mogu da razumiju da nije moguće da je okrenu protiv njega i Republike Srpske.

Na pitanje da li su mnogi pokušali da vrbuju Željku Cvijanović da ga izda, Dodik je kazao da to nije nepoznato i da joj je ponuđena podrška i da ona preuzme vodstvo.

„Željka Cvijanović i ja smo saradnici već 20 godina. Nemamo nijedan problem u našim međusobnim odnosima. Ona savršeno dobro zna da onog trenutka kada prestane njena politička karijera, to znači da je i moja prestala. Pokazali smo se kao ozbiljno dobar politički tandem“, kazao je Dodik za TV Hepi.

„Ona je jedan ozbiljan patriota koji na tim dalekim mjestima i dalekim kancelarijama ne podliježe pritisku, koji je najgora stvar za sve naše političare. Ona je od strane Eskobara mobingovana da to prihvati i ona mu je bukvalno rekla: „Šta je tebi čovječe, bježi od mene“. To je za njih bilo iznenađenje, dodao je Dodik.

(BN)  Foto:Twitter
CATEGORIES
Share This