Odlična vijest da su zahtjevi građana ispunjeni

Odlična vijest da su zahtjevi građana ispunjeni

Odlična je vijest da su zahtjevi građana ispunjeni i da je signal BN televizije u MUX-A danas pušten na predajniku na Кozari, izjavio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

On je nakon sjednice Predsjedništva SDS, koja je danas održana u Banjaluci, kazao da je veoma važno što su nosioci odluka čuli i ispunili opravdane zahtjeve građana i istakao da su to trebali uraditi i ranije.

„Ovom odlukom će prije svega biti zadovoljni gledaoci jer će imati pravo da gledaju i slušaju ono što žele“, naveo je Šarović.

On je rekao da će SDS na predstojećim vanrednim izborima u Prijedoru podržati Gorana Predojevića kandidata Demokratskog narodnog saveza.

Ovi izbori su važni,  ne samo za Prijedorčane, nego za  cjelokupnu javnost u Republici Srpskoj, je će oni  biti svojevrsni test raspoloženja građana. Smatram da je Predojević pravi izbor za Prijedor i Prijedorčane“, istakao je Šarović.

SDS će, dodao je on, u  punom kapacitetu podržati zajedničkog kandidata  i pomoći u pripremi i samoj predizbornoj kampanji koja je kratka.

„Ja mislim da će nas biti dovoljno koji će se okupiti oko podrške Predojeviću“, poručio je Šarović.

(BN)

CATEGORIES
Share This