“Od oktobra idu promjene, neki će završiti na robiji”

“Od oktobra idu promjene, neki će završiti na robiji”

– Od oktobra će u Republici Srpskoj sve biti drugačije. Neki SNSD-ovci će u penziju,ali neki Boga mi i na robiju”, kazala je Slađana Jašarević.

“Kolika je panika u redovima SNSD.-a najbolje govori činjenica da se u odbranu katastrofalne politike te stranke aktivno uključio i nejaki Radovan Kovačević. Svim silama Kovačević pokušava staviti znak jednakosti između Republike Srpske i SNSD-a, te kritiku SNSD-a predstaviti kao napad na Srpsku”.

Ovo je izjavila Slađana Jašarević, predsjednica OO SDS Pale, reagujući na Kovačevićeve, kako je ocijenila, primitivne napade na SDS i lidera te stranke Mirka Šarovića

“Radovan Kovačević koji je, kao istaknuti član SDP-a,Republiku Srpsku nazivao ,,republikom šumskom” danas ,kao istaknuti član SNSD-a, sipa uvrede na račun SDS-a, njenih članova i njenog rukovodstva. Svako,osim Kovačevića, vidi da je za krizu u BiH kriv SNSD i njihovi koalicioni partneri iz Federacije BiH. Svako, osim Kovačevića i privilegovanih članova SNSD-a osjeti da je Republika Srpska nažalost najsiromašnija zemlja”, naglasila je Jašarevićeva.

Kao odgovor na ove činjenice Kovačević ističe da se predsjednik SDS-a zamislite, vozi službenim automobilom!

Šta bi tek rekao da ,po uzoru na njegovog šefa svaki dan na posao ide helikopterom? Šta god rekao Kovačević,koliko god uvreda uputio SDS-u,neće još dugo. Od oktobra će u Republici Srpskoj sve biti drugačije. Neki SNSD-ovci će u penziju,ali neki Boga mi i na robiju”, kazala je Slađana Jašarević.

(BN)

CATEGORIES
Share This