Milan Miličević: Dosta je straha, Milorade!

Milan Miličević: Dosta je straha, Milorade!

„Dosta je laži, lažnih vijesti, spasilaca, patriota, prevara, dosta je straha Milorade”, istakao je načelnik opštine Teslić, Milan Miličević.

„Mi se ne bojimo tebe, Milorade, jer se borimo istinom i to je naše oružje. Ne bojimo se ni tebe, ni tvojih poltrona.” rekao je Miličević.

On je dodao da narod RS želi da diše čisti zrak u RS, koju su stvarali i sanjali san kakav treba da izgleda, i taj čisti zrak nam nećete oduzeti jer je dosta.

„Mi želimo osmjehe na licima ljudi, želimo RS koja se radi i gradi, u kojoj se svi međusobno poštujemo. A da bismo ostvarili taj san treba da napravimo jedan veliki zadatak. A to je da otjeramo tebe, Milorade i tvoje poltrone u zaborav. Otjeraćemo vas u mračne hodnike prošlosti iz kojih ste nekada izašli. Da se nikada više ne vratite”, rekao je Milićević.

„Želimo slobodu mišljenja, slobodu govora, slobodu medija, slobodu za BN tv i sve one koje govore istinu. Što je veća naša snaga to je veći vaš strah koji prelazi u paniku”, dodao je Miličević.

On je u obraćanju rekao da se plaši režim, jer su svi pobjednici danas zajedno. Pobjednici su u Banja Luci, Bijeljini, Brodu, Šamcu, Modriči, Loparama, Ugljeviku, Istočnom Sarajevu, Tesliću, Derventi, na Romaniji i u Hercegovini!

I za kraj Miličević je poručio da je dosta šatorske politike i primitivizma.
„Hoćemo mlade, obrazovane i energične ljude, da se ne stidimo pred svijetom. Hoćemo da budemo dio svijeta i zato svi zajedno do konačne pobjede!”

ISTOK

CATEGORIES
Share This