Vulin o nestanku Mateja Periša “Ne odustajemo od potrage, uključeni su i dronovi”

Vulin o nestanku Mateja Periša “Ne odustajemo od potrage, uključeni su i dronovi”

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da nadležni organi Srbije ne odustaju od potrage za mladićem iz Hrvatske Matejom Perišem koji je nestao prije šest dana u Beogradu te da su u njegovo traženje uključeni ronioci, Žandarmerija i dronovi.

Vulin je rekao da će kada slučaj bude razriješen, bez obzira da li se potvrde dobre ili loše pretpostavke, prvo biti obaviještena porodica i dodao da svi u Srbiji saosjećaju i poistovjećuju se u ovom trenutku sa porodicom nestalog mladića.

On je naglasio da je nestanak mladića kasno prijavljen, ali da policija isključuje bilo kakvo nasilje u klubu u kom je on bio sa svojim prijateljima.

– Mi ne odustajemo. Ispratili smo sve kamere. Niko ne može da zamjeri da nismo uradili sve. Razgovarali smo sa ocem, sa konobarima, sa prijateljima, prolaznicima – rekao je Vulin za Televiziju “Pink” i naveo da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić intenzivno prati slučaj.

Prema njegovim riječima, svi su prepoznali koliko je to značajno jer je riječ i o reputaciji zemlje.

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći 30. na 31. decembar u Beogradu.

On je došao da sa grupom prijatelja u glavnom gradu Srbije provede novogodišnju noć. Iz kluba, u kom je bio sa društvom izašao je oko 2.30 ujutro i nakom toga mu se gubi trag. Nadzorne kamere snimile su ga nakon toga na niz lokacija, a otac je potvrdio da je na snimcima njegov sin.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This